Bästa julklapparna

De allra bästa julklapparna hittar du på loppis och second hand. Här kan du fynda både retro och vintage till bra priser. Det finns ett stort utbud att välja och vraka mellan. Det som kan var värst med dessa fynd är att du kommer ha det svårt att ge bort dem. Du kommer säkert vilja behålla en hel del av det du hittar helt själv.

Du kan även göra egna julklappar som har retrostil eller vintagestil. Det är inte äkta vara, men det blir en väldigt personlig gåva att ge bort.

Det finns även mängder av bra retro butiker och vintage butiker på nätet nu för tiden. Se bara till att vara ute i god tid när du ska köpa julklappar från dessa butiker! Kolla upp om det är en sista dag att beställa. En del butiker skriver nämligen ut ett sista datum så att du med säkerhet ska få hem det innan julafton. Vore trist om det inte hann fram, och du måste ge bort julklappar efter jul!

Utomlands finns det mycket fint inom retro och vintage, men det kan ta flera veckor att få hem det. Så om du planerat detta, så ska du nog tänka om eller spara det till nästa år.

Att ge sig ut i stan och handla på loppisar, second hand eller i särskilda butiker med retro och vintage kan vara riktigt mysigt! Gärna tillsammans med ett par vänner, så att ni kan ta en paus med fika och pepparkakor. I större städer finns det även retro fik att besöka, vilket jag rekommenderar!