Den perfekta restaurangen för stort sällskap

Bjud in kolleger, vänner eller affärskontakter till sammankomst på en restaurang som är perfekt anpassad till stora sällskap, med god rutin på att skapa den atmosfär som får människor att trivas. Med stor erfarenhet kring att arrangera sittningar för stora sällskap, och ett minst lika stort engagemang, får hela personalen restaurangbesöket att bli något utöver det vanliga. En god lagkänsla mellan köket och matsalen bidrar till ypperlig service för gästen och ett smidigt flöde, vilket gör att mat och dryck anländer på gästernas bord i precis rätt stund. I Stockholm är detta en restaurang för stort sällskap och diverse aktiviteter.

Restaurang för representation och fest

Med inspiration från de skotska traditionerna kring dryck och mat, och med en gedigen meny baserad på vilt, gör sig restaurangen perfekt för representation inför utländska gäster där man vill presentera nordiska traditioner. Andra bokar in sina sällskap för fester och sammankomster av olika slag, för både större och mindre sällskap. Eller, varför inte bjuda in kollegorna på avdelningen eller på hela företaget till en gemytlig upplevelse för att tacka för årets utveckling och resultat?

Tre tips för att skapa god stämning i gruppen under middagen

  • För att skapa sammanhållning är det alltid välkommet att bestämma en klädkod för festen och tala om för gästerna hur de flesta kommer vara klädda. Det minskar risken att någon tolkar fel och känner sig över- eller underklädd på tillställningen. Självklart får alla klä sig som de vill, men många uppskattar möjligheten att kunna förutsäga ungefär hur de andra gästerna kommer att vara klädda.
  • Särskilt om personerna i sällskapet inte känner varandra sedan innan kan det underlätta att förbereda en bordsplacering, så att alla känner att de hittar rätt från början och slipper bekymra sig över var de ska sitta. På så sätt kan man också styra in gästerna till att lära känna nya bekantskaper bättre.
  • För att underlätta konversationen kan man välja att förse gästerna med små frågekort att diskutera kring, eller varför inte en liten quiz som man gör med sina bordsgrannar. Ett par isbrytare är alltid välkommet, och behöver inte användas av dem som inte vill. När gästerna väl har funnit varandra brukar samtalen sedan flyta av sig själva.