Variera din yrkesroll som stafettläkare i Norge

Med bra villkor och högre ersättning finns det möjlighet att jobba som stafettläkare i Norge och hela Sverige! Det smidiga med att jobba som hyrläkare är att du kan jobba när du vill och ta ledigt när du vill. Du kan välja uppdrag och välja sådana uppdrag som passar dina behov och intressen. Genom att ta ett jobb som stafettläkare kan du vidare utvecklas i din yrkesroll och upptäcka nya intressanta aspekter av ditt arbete.

Jobba i Norge

När du är anställd av ett bemanningsföretag som stafettläkare finns det alltid en konsultchef du kan kontakta för support och planering. När man reser till ett annat land kan olika frågor kring det praktiska uppstå, speciellt när det innebär resa och boende på annan ort. Som svensk medborgare kan man jobba och bruka i Norge utan att söka visum för arbetstillstånd eller uppehåll vilket gör det enkelt att åka fram och tillbaka för visstidsuppdrag. Som Läkare behöver du kunna uppvisa norsk legitimation och specialistbevis för att få arbeta. Som i Sverige beskattas och deklarera du, för att kunna ta ut lön behöver du ett giltigt skattekort tillsammans med ett norskt personnummer. Denna process kan du alltid få hjälp med och känna trygghet i att få den support du behöver.

Att jobba som hyrläkare

För att kunna ansöka om att bli hyrläkare behöver du minst två års erfarenhet av arbete i Sverige. Om du är specialiserad inom något område behöver du kunna uppvisa bevis och visa att din specialitet är aktuell. Denna tjänst fungerar bra att kombinera med annat som du till exempel redan har en fast anställning kan du välja att åka på uppdrag när du själv känner att du har tid. Det funkar även om du är student eller plugga för att specialisera dig mot något. Som konsult finns det krav på att kunna vara flexibel i sitt arbete och ha bra samarbete med andra.

  • Du har frihet att välja ditt eget schema
  • Jobba i Norge eller på annan ort
  • Tjäna 50–100% mer än fast tjänst
  • Få varierade uppdrag och arbetsmiljö
  • Trygghet och support med kontaktperson
  • Försäkring och tjänstepension